Onze jaarlijkse wafelverkoop is terug! Zin in lekkere wafeltjes? Bestellen kan via de QR-code, via de link of bij één van de leden! Ik bestel hier wafels!

Wil je kledij of accesoires van Olvoc kopen, ga dan naar onze webshop.

Klik hier om naar de webshop te gaan.

Na een thriller van formaat (3-2) , wint onze U15 in de finale van Zandhoven. Zij winnen dus de beker van Antwerpen. Proficiat aan coaches en speelsters!!!

 

Zaterdag 23/4 zijn het de laatste thuiswedstrijden van het seizoen! 

Superbelangrijke wedstrijd voor dames 1: mits winst promoveren ze naar promo 1. Dus kom ze aanmoedigen!!!

Olvoc doet de ganse tag de toog. Met elke consumptie steunen jullie dus de Clubkas!

Na de laatste wedstrijd begint de "Olvoc zo is er maar één party" met DJ Hosje.

Supporters dus allemaal op post!!!

Ook dit jaar kan onze eetdag niet doorgaan, maar niet getreurd! We organiseren weer een gourmet-, fondue- en BBQ-slag!!!

Bestel je pakket hier en steun onze club!

http://www.olvoc.be/?oid=242&pid=1532&eid=13534413

Ten laatste op 4 april bestellen.

Afhalen is mogelijk op 8 of 9 april.

Volgende week maandag 27 december (MU15) en woensdag 29 december (MU13) organiseert Olvoc Olen de kwalificaties voor de Vlaamse Jeugd Champions League.

 

We geven jullie graag een overzicht van de te volgen coronamaatregelen in de sporthal en cafetaria van Olen.

 

  • Handen ontsmetten bij het binnenkomen van de infrastructuur.
  • Er is een algemene mondmaskerplicht in heel de sporthal voor iedereen die ouder is dan 6 jaar. Enkel tijdens het sporten en in de douche mag het mondmasker af. Reservespelers en trainers dragen ook ten allen tijde hun mondmasker. Scheidsrechters mogen het mondmasker af doen wanneer ze actief een wedstrijd aan het fluiten zijn.
  • De kleedkamers kunnen enkel worden gebruikt aan het einde van de dag om te douchen. In de douches en de kleedkamers mag maximaal één sportgroep tegelijkertijd aanwezig zijn. Het gebruik van de kleedkamer is beperkt tot maximaal 15 minuten per sportgroep.
  • Speelsters, trainers/trainsters komen best in sporttenue naar de sporthal en kunnen hun schoenen wisselen in de tribune, waar zij een plaats krijgen toegewezen per ploeg en aldaar hun sporttassen kunnen laten staan gedurende de dag.
  • Het is verboden om te eten in de sporthal. Dit is wel toegelaten in de cafetaria. 
  • Er wordt geen publiek toegelaten in de sporthal. Vanuit de cafetaria is er een zicht over de 3 wedstrijdterreinen.
  • In de cafetaria gelden de coronamaatregelen van de horeca. Het CST wordt gescand en men mag met maximum 6 personen per tafel. Bij elke verplaatsing in de cafetaria, dient het mondmasker gedragen te worden. 

In de cafetaria zijn croques uit het vuistje en pizza baguetten te verkrijgen.

 

We zijn blij dat de Champions League nog mag doorgaan. We hopen dan ook dat iedereen zich houdt aan de coronamaatregelen. te

Richtlijnen coronamaatregelen Sporthal van Olen: 

Een mondmasker dragen is verplicht in de hele infrastructuur vanaf 10 jaar, ook in de doucheruimte. Enkel tijdens het sporten en onder de douche mag het mondmasker af.

Trainers/coaches houden ook tijdens de trainingen en wedstrijden hun mondmasker op.

Toeschouwers houden hun mondmaskers ten allen tijde op.

Tijdens wedstrijden en tornooien zijn meer dan 50 toeschouwers welkom in de tribune.

De vereniging staat in voor de controle van het Covid Safe Ticket en de identiteit. Dit zowel van de toeschouwers als van alle deelnemende sporters vanaf de leeftijd van 13 jaar.

In de douches en kleedkamers mag maar maximaal één sportgroep tegelijkertijd aanwezig zijn. 

Gezien er slechts vier kleedkamers met douches in het sportcomplex aanwezig zijn, zullen de kleedkamers voor de wedstrijd niet gebruikt kunnen worden. Het gebruik van de kleedkamer en de douches na de wedstrijd wordt per sportgroep beperkt tot maximum 15 minuten. 

Bij deze willen wij jullie erop wijzen dat het gemeentebestuur van Olen ons oplegt om elke speler, trainer, coach, official en supporter vanaf 13 jaar te scannen op het CST en we slechts toegang kunnen verlenen tot de sporthal indien dit CST groen kleurt en de identiteit kan aangetoond worden. Op de volgende link kunnen jullie de coronarichtlijnen voor de sporthal van Olen bekijken. De gemeente stelt ons als club verantwoordelijk voor het naleven van deze richtlijnen en men verlangt dan ook dat deze opgevolgd worden door alle aanwezige personen in de sporthal.

https://www.olen.be/coronarichtlijnen-sporthal

 

 

Kalender
Evenementen
API
Contact gegevens Olvoc
Diane Pauwels
 
 
Contactgegevens Vollebalfederatie
 
 
 
Welkom op de website van volleyteam “OLVOC OLEN”.

Met dank aan onze hoofdsponsors:

 

Met deze website willen wij u de mogelijkheid bieden kennis te maken met onze vereniging.
Volleybalclub Olvoc is al vele jaren een Kempisch volleybalbegrip geworden. Olvoc legt met hun damesafdeling steeds meer de nadruk op hun jeugdwerking. Maar Olvoc leeft en groeit. Zo stellen we vast dat bij de allerkleinste al velen de weg gevonden hebben om samen met Olvoc te sporten.
Wil jij ook leren smashen en duiken naar de bal, ben je bereid om voor volleybal te kiezen, dan zou het tof zijn om jou erbij te hebben! De eerste 3 trainingen zijn voorzien als proeftrainingen. Zo kan jij eens proberen of je het echt leuk vindt ? Na die 3de training kan je je dan inschrijven voor een jaar volleybal-plezier bij Olvoc ! Op onze site vind je alle gegevens in verband met de ploegen, trainingsuren, competitie en rangschikkingen.
Olvoc pakt uit met de Pruttelpot op woensdagnamiddag. Het is de bedoeling dat kinderen meer bewegen in tijden van computer, de vele TV-uren en verschillende spelconsoles. Verdere info vind je in rubriek Pruttelpot op onze site.
Heb je nog een vraag stuur dan een mail naar olvoc.secretariaat@gmail.com, Olvoc staat altijd paraat voor mensen die willen sporten.

Olvoc Olen   |   Vragen of opmerkingen: Contacteer ons op dit emailadres: olvoc.secretariaat@gmail.com

© 2019, website powered by Twizzit.com