Richtlijnen coronamaatregelen Sporthal van Olen: 

Een mondmasker dragen is verplicht in de hele infrastructuur vanaf 10 jaar, ook in de doucheruimte. Enkel tijdens het sporten en onder de douche mag het mondmasker af.

Trainers/coaches houden ook tijdens de trainingen en wedstrijden hun mondmasker op.

Toeschouwers houden hun mondmaskers ten allen tijde op.

Tijdens wedstrijden en tornooien zijn meer dan 50 toeschouwers welkom in de tribune.

De vereniging staat in voor de controle van het Covid Safe Ticket en de identiteit. Dit zowel van de toeschouwers als van alle deelnemende sporters vanaf de leeftijd van 13 jaar.

In de douches en kleedkamers mag maar maximaal één sportgroep tegelijkertijd aanwezig zijn. 

Gezien er slechts vier kleedkamers met douches in het sportcomplex aanwezig zijn, zullen de kleedkamers voor de wedstrijd niet gebruikt kunnen worden. Het gebruik van de kleedkamer en de douches na de wedstrijd wordt per sportgroep beperkt tot maximum 15 minuten. 

Bij deze willen wij jullie erop wijzen dat het gemeentebestuur van Olen ons oplegt om elke speler, trainer, coach, official en supporter vanaf 13 jaar te scannen op het CST en we slechts toegang kunnen verlenen tot de sporthal indien dit CST groen kleurt en de identiteit kan aangetoond worden. Op de volgende link kunnen jullie de coronarichtlijnen voor de sporthal van Olen bekijken. De gemeente stelt ons als club verantwoordelijk voor het naleven van deze richtlijnen en men verlangt dan ook dat deze opgevolgd worden door alle aanwezige personen in de sporthal.

https://www.olen.be/coronarichtlijnen-sporthal