Volgende week maandag 27 december (MU15) en woensdag 29 december (MU13) organiseert Olvoc Olen de kwalificaties voor de Vlaamse Jeugd Champions League.

 

We geven jullie graag een overzicht van de te volgen coronamaatregelen in de sporthal en cafetaria van Olen.

 

  • Handen ontsmetten bij het binnenkomen van de infrastructuur.
  • Er is een algemene mondmaskerplicht in heel de sporthal voor iedereen die ouder is dan 6 jaar. Enkel tijdens het sporten en in de douche mag het mondmasker af. Reservespelers en trainers dragen ook ten allen tijde hun mondmasker. Scheidsrechters mogen het mondmasker af doen wanneer ze actief een wedstrijd aan het fluiten zijn.
  • De kleedkamers kunnen enkel worden gebruikt aan het einde van de dag om te douchen. In de douches en de kleedkamers mag maximaal één sportgroep tegelijkertijd aanwezig zijn. Het gebruik van de kleedkamer is beperkt tot maximaal 15 minuten per sportgroep.
  • Speelsters, trainers/trainsters komen best in sporttenue naar de sporthal en kunnen hun schoenen wisselen in de tribune, waar zij een plaats krijgen toegewezen per ploeg en aldaar hun sporttassen kunnen laten staan gedurende de dag.
  • Het is verboden om te eten in de sporthal. Dit is wel toegelaten in de cafetaria. 
  • Er wordt geen publiek toegelaten in de sporthal. Vanuit de cafetaria is er een zicht over de 3 wedstrijdterreinen.
  • In de cafetaria gelden de coronamaatregelen van de horeca. Het CST wordt gescand en men mag met maximum 6 personen per tafel. Bij elke verplaatsing in de cafetaria, dient het mondmasker gedragen te worden. 

In de cafetaria zijn croques uit het vuistje en pizza baguetten te verkrijgen.

 

We zijn blij dat de Champions League nog mag doorgaan. We hopen dan ook dat iedereen zich houdt aan de coronamaatregelen. te