Enkele weken geleden stond er een mooie reportage over onze club in het magazine van Vansweevelt Makelaars die maar liefst een oplage van 145000 (!!!) exemplaren heeft.
We kregen tijdens een wedstrijd van onze eerste ploeg bezoek van hun fotograaf die ons haar prachtige foto's bezorgd heeft.

Deze kan je hier vinden.

Dag (toekomstige) Pruttelpotters,

 

Vanaf vandaag 01/08/19, stellen we de beschikbare plaatsen open voor nieuwe deelnemers.

 

De Pruttelpot wordt op woensdag namiddag van 13u30 tot 15u00 georganiseerd. We starten op woensdag 4 september 2019 tot en met woensdag 29 april 2020 (uitgezonderd schoolvakanties). Om organisatorische redenen kunnen we helaas maar een beperkt aantal deelnemers toelaten. Zoals vorig jaar zijn dit 30 jongens/meisjes van het geboortejaar 2015 en 2014 en 20 meisjes/jongens van het geboortejaar 2013 en 2012.

 

Wil je zeker zijn dat jouw kind kan deelnemen aan de Pruttelpot tijdens het seizoen 2019-2020 kan je het lidgeld (80 €) storten op het rekeningnummer BE06 0689 1048 0322 met vermelding van “Naam Voornaam + Geboortedatum”. Vanaf 2 de gezinslid mag u 10€ korting aftrekken.

Gelieve de bijgevoegde ledenfiche in te vullen, ondertekenen en door te mailen naar olvoc.secretariaat@gmail.com. De ledenfiche kan je downloaden door op de volgende QR-code te scannen: ledenfiche

nieuw lid

Hopelijk tot 4 september!

 

 

Het Pruttelpotteam

Nu zaterdag speelt onze eerste ploeg tegen liga B ploeg Kalmthout. 

Kom hen allen naar setwinst roepen!!!

Ook GVA besteedt aandacht aan deze wedstrijd:

Beste Olvoccer,
Beste speler/speelster,
Beste Olvoc-kerstmix-sympathisant,

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN!!!


Op 26 december 2018 zal onze befaamde OLVOC-kerstmix-dag weer plaatsvinden. Ook dit jaar hebben we weer een formule waar eenieder zijn gading moet vinden…we hebben dit jaar namelijk een OLVOC-THE VOICE (KIDS)-editie…!!
Tijdens de dag laat iedereen zich uiteraard eerst weer van zijn/haar sportiefste kant zien: in de namiddag (vanaf 13u) is er ons (in Olen en omstreken) wereldberoemd kerstmixtornooi waaraan vanaf de U11 ALLEMAN kan, mag en eigenlijk zelfs MOET meedoen!
Vanaf 17u kan je dan naar Boekelheem afzakken en genieten van een hamburger of worst met toebehoren, en dit “à volonté”. Inschrijvingen gebeuren via clubactiviteit in Twizzit.
Vanaf ongeveer 19u vliegen we er dan in: DJ Luc en gastheer Carl gaan die avond op zoek naar een NIEUW OLVOC-CLUBLIED. Naast het bestaande OLVOC-clublied (dat IEDEREEN die avond uit volle borst moet meezingen-zie OLVOC-site!!), bereiden zij al een aantal alternatieven voor (=nieuwe clubliederen met aangepaste tekst op bestaande en gekende melodietjes). MAAR…Luc en Carl dagen elke ploeg uit om ook met (minstens) één nieuw clublied naar ons feestje te komen (idealiter laat je ons op voorhand iets weten, in het slechtste geval spreken we dat die avond en ter plaatse nog af).
De ploeg met het mooiste nieuwe clublied verdient alleszins een prijs!
Tussen de gezangen door speelt DJ Luc heel de avond bekende en minder bekende deuntjes en kan er uiteraard gedanst worden….=ook à volonté…!

Wij hopen alle ploegen (en hun aanhang) in grote getale te mogen begroeten op onze kerstmix-THE VOICE (KIDS) OLVOC-avond!!

Met spijt melden wij u het droevige nieuws van het heengaan van Wendy Smedts, speelster van dames 2, trainster pruttelpot en U11, echtgenote van Eddy Sameys (Speler Flinstones), mama van Britt (Trainster U17) en Evi (speelster Dames 2) en bovenal super vriendin van iedereen binnen onze club.

Wendy heeft, na een moedige maar ongelijke strijd, het gevecht tegen haar ziekte verloren op vrijdag 10/08/18.

Wij willen Eddy, Britt, Evi en de ganse familie langs deze weg veel sterkte toewensen in deze moeilijke tijden.

Onze webshop is vanaf nu online!
Wil je een extra short, opwarmshirt, kousen,enz...volg dan de link naar de webshop op onze site (rechtsboven).

Kalender
Evenementen
API
Contact gegevens Olvoc
Diane Pauwels
 
 
Contactgegevens Vollebalfederatie
 
 
 
Welkom op de website van volleyteam “OLVOC OLEN”.

Met dank aan onze hoofdsponsors:

 

 

Met deze website willen wij u de mogelijkheid bieden kennis te maken met onze vereniging.
Volleybalclub Olvoc is al vele jaren een Kempisch volleybalbegrip geworden. Olvoc legt met hun damesafdeling steeds meer de nadruk op hun jeugdwerking. Maar Olvoc leeft en groeit. Zo stellen we vast dat bij de allerkleinste al velen de weg gevonden hebben om samen met Olvoc te sporten.
Wil jij ook leren smashen en duiken naar de bal, ben je bereid om voor volleybal te kiezen, dan zou het tof zijn om jou erbij te hebben! De eerste 3 trainingen zijn voorzien als proeftrainingen. Zo kan jij eens proberen of je het echt leuk vindt ? Na die 3de training kan je je dan inschrijven voor een jaar volleybal-plezier bij Olvoc ! Op onze site vind je alle gegevens in verband met de ploegen, trainingsuren, competitie en rangschikkingen.
Olvoc pakt uit met de Pruttelpot op woensdagnamiddag. Het is de bedoeling dat kinderen meer bewegen in tijden van computer, de vele TV-uren en verschillende spelconsoles. Verdere info vind je in rubriek Pruttelpot op onze site.
Heb je nog een vraag stuur dan een mail naar olvoc.secretariaat@gmail.com, Olvoc staat altijd paraat voor mensen die willen sporten.

Olvoc Olen   |   Vragen of opmerkingen: Contacteer ons op dit emailadres: olvoc.secretariaat@gmail.com

© 2019, website powered by Twizzit.com