Beste Leden, Supporters en Sympathisanten,

Iedereen is zich stilaan bewust van wat het corona-virus teweegbrengt. Ook als sportclub ontsnappen we niet aan de gevolgen. De gemeente heeft besloten om de sporthal tijdelijk te sluiten tot en met vrijdag 03/04/20. Hierdoor kunnen we geen pruttelpot of trainingen laten doorgaan. Enkele dagen geleden werd door de Volleybalbond al beslist om alle wedstrijden af te gelasten tot en met vrijdag 03/04/20.

Hoe het verder moet, is voor iedereen koffiedik kijken. We blijven dan ook het nieuws op de voet volgen.

Ook voor ons 25ste eetfestijn op 05/04/20 heeft dit gevolgen. We hebben de beslissing genomen om deze uit te stellen naar zondag 06/09/20.

We hopen dat het corona-virus snel onder controle is en dat we de wedstrijden en trainingen terug kunnen hervatten.

Sportieve groeten,

het bestuur

Enkele weken geleden stond er een mooie reportage over onze club in het magazine van Vansweevelt Makelaars die maar liefst een oplage van 145000 (!!!) exemplaren heeft.
We kregen tijdens een wedstrijd van onze eerste ploeg bezoek van hun fotograaf die ons haar prachtige foto's bezorgd heeft.

Deze kan je hier vinden.

Pruttelpot seizoen 2024-2025

Olvoc gaat door met de pruttelpot. Er zijn wel enkele wijzigingen, zo zullen enkel nog MEISJES van geboortejaren 2017 en 2018 kunnen inschrijven.

Vanaf woensdag 04 september 2024, van 13.30 uur tot 15.00 uur, kan jullie dochter mee komen springen, klimmen , lopen, spelen met ballen, ….

Ze kunnen eerst 3 keer komen proberen voor een definitieve inschrijving.

Heb je nog vragen of wil je reeds inschrijven, stuur een mailtje naar olvoc.secretariaat@gmail.com

 

 

U9 en U11 (nieuwe starters) seizoen 2024-2025

MEISJES van geboortejaren 2014, 2015 en 2016, die willen starten met volleyballen, kunnen bij ons terecht op onze trainingen vanaf woensdag 04 september 2024.

De trainingen zullen doorgaan op woensdag van 13.30 uur tot 15.00 uur en op donderdag tussen 16.30 uur en 18.00 uur.

Ze kunnen eerst 3 keer komen proberen voor een definitieve inschrijving.

Ben je ouder, heb je nog vragen of wil je reeds inschrijven, stuur een mailtje naar olvoc.secretariaat@gmail.com

Het Pruttelpotteam

Nu zaterdag speelt onze eerste ploeg tegen liga B ploeg Kalmthout. 

Kom hen allen naar setwinst roepen!!!

Ook GVA besteedt aandacht aan deze wedstrijd:

Beste Olvoccer,
Beste speler/speelster,
Beste Olvoc-kerstmix-sympathisant,

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN!!!


Op 26 december 2018 zal onze befaamde OLVOC-kerstmix-dag weer plaatsvinden. Ook dit jaar hebben we weer een formule waar eenieder zijn gading moet vinden…we hebben dit jaar namelijk een OLVOC-THE VOICE (KIDS)-editie…!!
Tijdens de dag laat iedereen zich uiteraard eerst weer van zijn/haar sportiefste kant zien: in de namiddag (vanaf 13u) is er ons (in Olen en omstreken) wereldberoemd kerstmixtornooi waaraan vanaf de U11 ALLEMAN kan, mag en eigenlijk zelfs MOET meedoen!
Vanaf 17u kan je dan naar Boekelheem afzakken en genieten van een hamburger of worst met toebehoren, en dit “à volonté”. Inschrijvingen gebeuren via clubactiviteit in Twizzit.
Vanaf ongeveer 19u vliegen we er dan in: DJ Luc en gastheer Carl gaan die avond op zoek naar een NIEUW OLVOC-CLUBLIED. Naast het bestaande OLVOC-clublied (dat IEDEREEN die avond uit volle borst moet meezingen-zie OLVOC-site!!), bereiden zij al een aantal alternatieven voor (=nieuwe clubliederen met aangepaste tekst op bestaande en gekende melodietjes). MAAR…Luc en Carl dagen elke ploeg uit om ook met (minstens) één nieuw clublied naar ons feestje te komen (idealiter laat je ons op voorhand iets weten, in het slechtste geval spreken we dat die avond en ter plaatse nog af).
De ploeg met het mooiste nieuwe clublied verdient alleszins een prijs!
Tussen de gezangen door speelt DJ Luc heel de avond bekende en minder bekende deuntjes en kan er uiteraard gedanst worden….=ook à volonté…!

Wij hopen alle ploegen (en hun aanhang) in grote getale te mogen begroeten op onze kerstmix-THE VOICE (KIDS) OLVOC-avond!!

Kalender
Evenementen
API
Contact gegevens Olvoc
Diane Pauwels
 
 
Contactgegevens Vollebalfederatie
 
 
 
Welkom op de website van volleyteam “OLVOC OLEN”.

Met dank aan onze hoofdsponsors:

 

Met deze website willen wij u de mogelijkheid bieden kennis te maken met onze vereniging.
Volleybalclub Olvoc is al vele jaren een Kempisch volleybalbegrip geworden. Olvoc legt met hun damesafdeling steeds meer de nadruk op hun jeugdwerking. Maar Olvoc leeft en groeit. Zo stellen we vast dat bij de allerkleinste al velen de weg gevonden hebben om samen met Olvoc te sporten.
Wil jij ook leren smashen en duiken naar de bal, ben je bereid om voor volleybal te kiezen, dan zou het tof zijn om jou erbij te hebben! De eerste 3 trainingen zijn voorzien als proeftrainingen. Zo kan jij eens proberen of je het echt leuk vindt ? Na die 3de training kan je je dan inschrijven voor een jaar volleybal-plezier bij Olvoc ! Op onze site vind je alle gegevens in verband met de ploegen, trainingsuren, competitie en rangschikkingen.
Olvoc pakt uit met de Pruttelpot op woensdagnamiddag. Het is de bedoeling dat kinderen meer bewegen in tijden van computer, de vele TV-uren en verschillende spelconsoles. Verdere info vind je in rubriek Pruttelpot op onze site.
Heb je nog een vraag stuur dan een mail naar olvoc.secretariaat@gmail.com, Olvoc staat altijd paraat voor mensen die willen sporten.

Olvoc Olen   |   Vragen of opmerkingen: Contacteer ons op dit emailadres: olvoc.secretariaat@gmail.com

© 2019, website powered by Twizzit.com