Wafelverkoop

 

Wafelverkoop: oktober 

Olvoc organiseert elk jaar zijn wafelverkoop. Deze is nodig om onze kosten te betalen. Groot en klein draagt zijn steentje bij. Alle sympathisanten worden gevraagd om onze club te steunen en wie weet komt er een Olvoc lid bij jou in de buurt langs om je een doosje te verkopen. Aarzel niet? Want….. ze zijn echt héél lekker.

 

Sinterklaas

“Wie zoet is krijgt lekkers, wie stout is de roe”

Hopelijk zijn we braaf, voeren we uit wat onze trainers van ons verlangen dan zal de goede Sint ons ook dit jaar niet vergeten.

 

Kerst -mix tornooi

Op  26 december, tweede kerstdag, staat ons befaamde kerstmix-tornooi op het programma.  Dit tornooi is voor jong en oud, begaafde en minder begaafde spelers/speelsters, ouders, grootouders, vrienden, supporters!

De U9 - U11 spelen in de voormiddag hun eigen tornooi en in de namiddag volleyballen we, vanaf de U13 tot ….. in gemixte ploegen tegen elkaar, met in de avond een kerstfeest.

Het kerstfeest zal doorgaan in zaal Boekelheem.

Welk thema zal het dit jaar worden?!!!!

 

Frikadellen met krieken

Traktatie frikadellen met krieken:

Elke laatste thuiswedstrijd van het seizoen trakteert het bestuur samen met het feestcomité van Olvoc, elk Olvoclid op gratis frikadellen met krieken.

De ouders, broers, zussen, vrienden en sympathisanten kunnen eveneens van deze lekkernij mee genieten mits een kleine bijdrage.

Inschrijven hoeft niet.

Dit seizoen zullen er zeker frikadellen genoeg zijn, want Olvoc leeft en heeft al een grote vriendenkring . Dat hebben we vorig seizoenen ervaren.

We gaan samen smullen van de frikadellen met krieken op een zaterdag (einde seizoen 2018) - nog te bepalen.

Olvocs Eetfestijn

Elke eerste zondag na de krokusvakantie organiseert Olvoc haar eetfestijn. De leden van het feestcomité en het bestuur zijn de dag voordien flink in de weer om alle gerechten te bereiden, zodat wij onze klanten verse waren kunnen aanbieden. Op zondag zijn de helpende handen meer dan welkom. Houdt alvast deze datum vrij. We rekenen op u allen om van deze dag weer een groot succes te maken.

De inwoners van Olen en omstreken willen we langs deze weg alvast bedanken voor de jaarlijkse aanwezigheid op onze eetdag.

 

Gladiolen

 

De Gladiolen vinden dit jaar plaats tijdens het weekend van 26 en 27 mei 2023. Traditioneel gaan wij tappen om onze clubkas te spijzen. Deze activiteit is dan ook een belangrijke bron van inkomsten voor onze club.

Dankzij de GLADIOLEN kunnen wij als club het lidgeld relatief laag houden voor onze sportende kinderen.

We hopen, net als vorig jaar, weer minstens zoveel helpers te mogen inzetten.(60 vrouwen/mannen)

Ben jij 16 jaar en wil jij ook mee komen helpen, laat ons dan iets weten via het mailadres van onze club nl. olvoc.activiteiten@gmail.com

We willen er wel op wijzen dat het de bedoeling is dat iedereen aanwezig is tot het einde  dat voorzien is rond 04.30 uur.

Meer info kan je steeds verkrijgen bij WENDY Van Beylen of JAN De Cnodder.